Home

Canali System


   

Het is tijd om het verschil te maken! 

Jouw sportcentrum of fysiotherapie praktijk gaat een nieuw tijdperk in en staat op het punt de grootste stap voorwaarts te maken in de geschiedenis van fitness. dit met het beste dat de motorische wetenschap te bieden heeft en op het hoogste technologische niveau.

Canali system brengt jouw centrum een stap vooruit in de toekomst. een buitengewone mentaliteitsverandering voor zowel de manager als de gebruiker.

één methode, één systeem,
één revolutie, één concept.

Dit nieuwe tijdperk begint met het canali system, ontwikkeld door professor vincenzo canali.
Zijn systeem is gebaseerd op een revolutionaire wetenschappelijke motorische benadering, welke de trainingsmethode in combinatie met de toestellen, eenvoudig laat inpassen in een dagelijkse routine.

Wat is het canali system

De training die iedereen morgen gaat doen, nu vandaag in jouw gym.

Het canali system biedt als eerste de voordelen van de combinatie van de auxotonic- en houdingsmethode. Dit met ongekende resultaten. De auxotonische houdingsrotatiemachines resulteren in een snelle, evenwichtige en op maat gemaakte ontwikkeling van het lichaam in alle veiligheid, waardoor gewrichtsproblemen worden voorkomen en trauma door herhalende belasting wordt vermeden.

Alle canali system toestellen dragen het merkteken van een grote italiaanse industriële ontwerper, de farinatti design-studio. een buitengewone synthese van functionaliteit en schoonheid die je direct zal overtuigen.

Geen gewichtsblok

Je werkt met je eigen lichaam om de belasting te reguleren. Met een eenvoudige aanpassing kun je de belasting onafhankelijk kalibreren van 2% tot 300% van je gewicht; een vrouw van 50 kilo kan de belading van het toestel variëren van 1 tot 125 kilo, terwijl een professional van 100 kilo kan trainen binnen een bereik van 2 tot maximaal 250 kilo. Beiden kunnen dezelfde toestellen gebruiken door de lasthendel slechts een paar centimeter te verplaatsen zonder gewichten op te heffen.

Wij bieden toestellen en het concept aan voor clubs, verdeeld over nederland en belgië.

De concept voordelen hiervan zijn:
  1. onderscheidend van ieder ander concept
  2. incl: wanddecoratie dmv doeken en banners
  3. incl: earnmore formule powered by mindset
  4. incl: training / instructie / marketing
  5. incl: 4 jaar volledige service & garantie
  6. incl: transport en installatie
  7. incl: 3d presentatie
www.canalisystem.com

Bekijk Canali Cardio Bekijk Canali Kracht
© 2023 BeMore Fitsolutions