RUBBER TEGELS & SPORTVLOEREN CROSSFUN , FITNESS IN & OUTDOOR

Sinds de opkomst van Fitness & Crossfun zijn de vloeren inmiddels een veel gebruikte oplossing in de fitness- en crossfun wereld. Dankzij de duurzame en slijtvaste rubber sportvloer (en tegels) kan elke sportruimte worden voorzien van kwaliteit – juist daar waar kwaliteit telt. Fitness en Crossfun worden steeds populairder en de klanten stellen steeds hogere eisen aan de fitness apparatuur maar ook aan de fitness vloer. Immers de fitness vloer,  moet dempend zijn maar ook schoon!

Door de dempende eigenschap van de duurzame rubber tegels of matten kunnen dumbbells en andere gewichten de vloer niet beschadigen. Doordat de kwaliteit van het met een speciale productiemethode hard geperste rubber blijft de vloer slijtvast, ontstaat er geen kou optrek meer en blijft de ondervloer beter beschermd. Precies dát wat nodig is bij het uitoefenen van intensieve sportoefeningen!

De rubber sportvloer kan eenvoudig op maat gesneden worden en door iedereen zelf geplaatst worden.

BeMore Fitsolutions biedt voor elk type budget een oplossing voor een rubber sportvloer tot speciaal geproduceerde rubber tegels naar wens.

Al onze rubberproducten voldoen aan de SVHC-Reach normering, wat inhoudt dat het rubber vrij is van giftige concentraties (<0,1%) van een door de EU samengestelde lijst.

Heeft u behoefte aan advies wat de beste vloeroplossing kan zijn voor uw crossfun vloer of fitness ruimte? Neem gerust contact op.