Home

BeMore


Sinds de opkomst van Fitness & Crossfun zijn de resultaten sindsdien een veelgebruikte oplossing in de fitness- en crossfun-wereld. Dankzij de duurzame en slijtvaste rubberen sportvloer (en tegels) kan elke sportruimte worden voorzien van kwaliteit – juist daar waar kwaliteit telt. Fitness en Crossfun worden steeds populairder en de klanten stellen steeds hogere eisen aan de fitnessapparatuur maar ook aan de fitnessvloer. Dompel de fitnessvloer onder, moet afhankelijk zijn maar ook schoon!

Door de dempende ondersteuning van de duurzame rubberen tegels of matten kunnen dumbbells en andere gewichten van de vloer niet beschadigen. Doordat de kwaliteit van het met een speciale productiemethode hard geperst rubber blijft de vloer slijtvast, waardoor er geen kou optrek meer en blijft de ondervloer beter beschermd. Precies dát wat nodig is bij het uitoefenen van krachtige sportoefeningen!

De rubberen sportvloer kan eenvoudig op maat gesneden worden en door iedereen zelf geplaatst worden.

BeMore Fitsolutions biedt voor elk type budget een oplossing voor een rubberen sportvloer tot speciaal geproduceerde rubberen tegels naar wens.

Al onze rubberproducten voldoen aan de SVHC-Reach normering, wat inhoudt dat het rubber vrij is van giftige concentraties (<0,1%) van een door de EU samengestelde lijst.

Heeft u behoefte aan advies wat de beste vloeroplossing kan zijn voor uw crossfun vloer of fitnessruimte? Neem gerust contact op.   Bekijk aanbod en prijzen
© 2024 BeMore Fitsolutions