Home

over ons


BeMore Fitsolutions is leverancier van fitness apparatuur, accessoires en turn key fitness concepten. Ons assortiment aan oplossingen bestaat uit FFiTTech uit Portugal, Canali System uit Italië en Fluid Power Zone uit Australie, allen exclusief voor de Benelux. Met deze fabrikanten hebben we de juiste balans gevonden, omdat de technologie van deze nieuwe generatie fitness apparatuur, precies aansluit bij onze visie. Daarnaast zijn we ondersteunend voor de bekende merken BH Fitness en Impulse.

BeMore Fitsolutions staat voor advies, sales-en service, maar bovenal dé aanbieder van concepten en oplossingen waar jouw onderneming verder mee komt.

  

Wil je jouw sportschool beginnen of vernieuwen?


Wij rusten jouw ruimte uit met alle fitness toestellen die nodig zijn. 
Wij hebben allerlei soorten toestellen, accessoires en oplossingen.
Wij creëren jouw 3D ruimte.
Informeer naar de mogelijkheden! info@bemorefitsolutions.nl
 
Ruud: "ik werk al ruim 24 jaar in de fitnessbranche en heb mijn sporen verdiend in zowel verkoop als service, waarbij aftersales en nakomen van beloftes voor mij minstens zo belangrijk is als sales. De klanten kennen mij als dé ambassadeur van BH Hi-Power". 

Joop: "Als adviseur en ondernemer ben ik al ruim 28 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Van mijn klanten krijg ik het vertrouwen om tot op de dag van vandaag mijn passie te kunnen blijven uitoefenen. In die 28 jaar ben ik bekend geworden bij de grotere en kleinere sportscholen, en met de kennis van de fysio- en medische wereld ben ik voor hun de persoon waarop ze kunnen bouwen. Samen vullen we elkaar goed aan en durven wij de markt met veel vertrouwen te benaderen".
 
© 2023 BeMore Fitsolutions