Home

INNERVA
Wie en wat is Innerva?

Innerlijke ontwikkeling en gewicht van 30 jaar krachtondersteunende fitnesstoestellen, ontworpen om de mogelijkheid om lichaamsbeweging te vergroten en de fitheid, gezondheid en welzijn van een breed scala aan mensen te verbeteren die niet aan bod komen in een traditionele, energieke fitnessomgeving.
 

Motorgestuurde toestellen

Het Leisure-assortiment bestaat uit 10 zittoestellen en 2 lighoudingtoestellen. De traditionele opstelling van een Innerva-suite omvat alle 12 toestellen en biedt gebruikers in 30 tot 40 minuten een volledige lichaamstraining.
Wij werken echter met gerealiseerde exploitanten van verschillende combinaties van toestellen kopen, afhankelijk van hun bedrijfsmodel, ruimte en budget.
In tegenstelling tot oudere fitnesstoestellen bewegen de Innerva toestellen niet uitsluitend op spierkracht. Dankzij een elektronisch gestuurd krachtsysteem kunnen gebruikers passief of actief meewerken, afhankelijk van hun vermogen. Omdat de gebruiker het toestel niet hoeft te starten om te gaan bewegen, en dus geen kracht hoeft te leveren, is het eenvoudig te gebruiken.Het is dus een perfecte oplossing voor oudere sporters van mensen met langdurige gezondheidsproblemen, hun mogelijkheden. Elk toestel blijft zelfs bewegen als de gebruiker stopt of zich ontspant, zodat mensen met een beperkte inspanning of vermoeidheid langer kunnen trainen.
De gebruiker hoeft niet zelf de aandrijfkracht te leveren, maar het menselijk instinct om met het toestel te werken en mee te doen met de ondersteunende beweging, wordt onderhuids. Het unieke en ondersteunende ontwerp van Innerva zorgt voor een goede gebruikstechniek en een veilige trainingservaring.

Kijk voor meer informatie op de NL website https://www.innerva.com/

Bekijk hier alle product filmpjes INNERVA

Bekijk hier de producten van Innerva
 
 
© 2023 BeMore Fitsolutions