Home

INNERVA
Wie en wat is Innerva?

Innerva stimuleert en beperkt al 30 jaar krachtondersteunende fitnessapparaten, ontworpen om de kracht om krachtig te vergroten en de fitheid, gezondheid en welzijn van een ras scala aan mensen te verbeteren die niet aan bod komen in een traditionele, energieke fitnessomgeving.
 

Motorgestuurde toestellen

Het Leisure-assortiment bestaat uit 10 zittoestellen en 2 lighoudingtoestellen. De traditionele opstelling van een Innerva-suite omvat alle 12 toestellen en biedt gebruikers in 30 tot 40 minuten een volledige lichaamstraining.
Wij werken echter met succesvolle exploitanten van verschillende combinaties van apparaten kopen, afhankelijk van hun bedrijfsmodel, ruimte en budget.
Bij oudere tot oudere fitnesstoestellen zijn de Innerva toestellen niet uitsluitend op spierkracht bewegen. Dankzij een elektronisch gestuurd krachtsysteem kunnen gebruikers passief of actief meewerken, afhankelijk van hun vermogen. Omdat de gebruiker het apparaat niet hoeft op te starten om te gaan bewegen, en dus geen kracht hoeft te leveren, is het eenvoudig te gebruiken. Het is dus een perfecte oplossing voor oudere sporters van mensen met langdurige gezondheidsproblemen, hun mogelijkheden. Elk toestel blijft zelfs bewegen als de gebruiker stopt of zich ontspant, zodat mensen met een beperkte inspanning van vermoeidheid langer kunnen werken.
De gebruiker hoeft niet zelf de aandrijfkracht te leveren, maar het menselijk instinct om met het apparaat te werken en mee te doen met de grotere beweging, wordt onderhuids. Het unieke en beperkte ontwerp van Innerva zorgt voor een goede gebruikstechniek en een veilige trainingservaring.

Bekijk hier de producten van Innerva

Kijk voor meer informatie op de website https://www.innerva.com/

Bekijk hier alle productfilms  INNERVA

Download hier de Innerva catalogus:  Leasure  |   Therapie

Bekijk hier onze gebruikers ervaringen: https://www.innerva.com/2023-impact-report
© 2024 BeMore Fitsolutions