Home

Persbericht Innerva


“BeMore Fitsolutions brengt Innerva's krachtondersteunde trainingsoplossing naar de BeNeLux”.

 

BeMore Fitsolutions introduceert Innerva's toestellen voor krachttraining voor het eerst in de BeNeLux. Brancheveteranen Joop de Boers en Ruud Morees (oprichters van BeMore Fitsolutions), die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de Europese gezondheids- en fitnesssector, besloten het bedrijf op met een specifieke missie: het leveren van uitgebreide fitnessoplossingen die echt het verschil maken.

Innerva's innovatieve krachtondersteunde trainingsoplossing sluit perfect aan bij deze missie. Onderzoek heeft aangetoond dat de toestellen een zeer positieve invloed hebben op de mentale en fysieke gezondheid van gebruikers.

De apparaten bieden mensen die omdat hun leeftijd van gezondheid niet naar een traditionele fitnessclub kunnen of willen gaan, de mogelijkheid om te sporten in een veilige, kwetsbare en gezellige omgeving.

Branche Collega Hans Muench bracht de Boers en Morees in contact met het Innerva concept, dat in Engeland geproduceerd wordt. Na het zien van het succes van de oplossing in Noorwegen, waar nu meer dan 55 Innerva gerelateerde Feelgood studio's zijn, waren ze vastbesloten om het concept naar de BeNeLux te brengen als exclusieve Innerva distributeur. 

"Nergens in België, Luxemburg en Nederland is er zoiets als Innerva. Veel ouderen willen actief zijn om hun onafhankelijkheid te behouden en een slechte gezondheid te voorkomen, maar willen geen lid worden van een sportschool. Het Innerva-circuit stelt hen in staat om samen te komen met om veilig te bewegen en te socialiseren - het is het hele pakket", zegt de Boers.

Net als de rest van Europa hebben de Benelux-landen een snel vergrijzende bevolking, met de ingewikkelde problemen van eenzaamheid en sociaal isolement, die kunnen leiden tot een verscheidenheid aan gezondheidsstoornissen.  

Morees, zegt: "Innerva is zoveel meer dan een fitnesstoestel. Ja, het bouwt kracht en aerobe conditie op en verbetering balans en flexibiliteit, maar het geeft gebruikers ook zekerheid en overvloedige sociale interactie hun voldoende welzijnsverbetering. Deze invalide sociale voordelen maken Innerva zo
uniek ."

De eerste Innerva studio wordt eind dit jaar geopend in Middenbeemster in Nederland. In februari opent de tweede Innerva-studio haar deuren in Zevenbergen. BeMore Fitsolutions is in gesprek met andere partijen die geïnteresseerd zijn in het Innerva-concept om de apparatuur aan te schaffen of om te investeren in een volledige merkoplossing.

"De markt voor actieve ouder wordt nog grotendeels niet aangeboord door de fitnessbranche, wat een belangrijke gemiste kans is. We zijn blij om deze reis met zijn Innerva aan te vangen en vastbesloten om het fitnesslandschap in de BeNeLux te transformeren door mensen van alle leeftijden te helpen een gezonder en actiever leven te leiden", zegt De Boers.

David Heathcote, hoofd bedrijfsontwikkeling bij Innerva, zegt: "We zijn verheugd om samen te werken met diverse ervaren fitnessprofessionals als Joop en Ruud om Innerva's krachtondersteunde trainingsoplossing uit te veel naar de BeNeLux-landen ten gunste van de oudere bevolking en mensen met langdurige gezondheidsproblemen.
 
Over Innerva
Innerva, onderdeel van de Shapemaster groep, is een Britse ontwerper en fabrikant van toestellen voor krachttraining met meer dan 30 jaar technische kennis en uitmuntendheid. De toestellen van Innerva zijn geschikt voor oudere volwassenen, mensen die actief ouder worden, mensen met beperkte mobiliteit en mensen met langdurige gezondheidsproblemen. Onze krachtondersteunde trainingstechnologie biedt een 'helpende hand' in een low impact, full body workoutcircuit voor sporters die slank en effectief willen werken.
 
Over BeMore Fitsolutions
BeMore Fitsolutions is in 2020 opgericht door Joop de Boers en Ruud Morees met als doel het leveren van holistische fitnessoplossingen die resultaten opleveren voor de fitness- en zorgsector. Met meer dan 28 jaar ervaring in de fitnessbranche is Joop de Boers een sales- en marketingprofessional met functionele functies als salesadviseur bij Life Fitness en marketingspecialist bij Greinwalder & Partner. Ruud Morees' werkt sinds 1998 in de fitnessbranche en bekleedde eerder leidinggevende functies bij Hi-Power Benelux en Byloth BV Michael Brouwers heeft meer dan 45 jaar verkoopervaring in verschillende branches. Hij richt zich voornamelijk op gezondheidszorg en ouderenzorg.
Info@bemorefitsolutions.nl

Bekijk hier de producten van Innerva

© 2024 BeMore Fitsolutions