BH Fitness

BH Fitness uit Spanje, is de toonaangevende specialist van fitnessapparatuur voor professioneel gebruik. Meer dan twee decennia op de markt hebben hun in staat gesteld om een complete fitness  inrichting te ontwikkelen, zoals Cardio- en Kracht toestellen, die voldoen aan de behoefte van sportscholen, sportgelegenheden, fysiocentra, hotels en andere professionele locaties.
Op deze site vind je een breed scala aan apparatuur: loopbanden, ellipticals, hometrainers, indoor bikes en accessoires ... allemaal ontworpen om het welzijn en de kwaliteit van leven van iedere gebruiker te verbeteren en dat op ieders niveau. 
Neem contact op met ons salesteam als je geïnteresseerd bent in onze producten of de verschillende projecten wilt verkennen die al zijn ontwikkeld voor sportcentra, fysiocentra, privéscholen, hotels en andere professionele locaties.

MOVEMIA, SK & LK Cardio line

De nieuwste mechanische en technologische innovaties komen samen in het assortiment cardiovasculaire machines van BH Fitness SK & LK Line. 
Deze cardiovasculaire apparatuur biedt de meest veelzijdige fitnessoplossing, welke het beste past bij de behoefte van onze klanten.