Fluid Power Zone Concept 

Uw achterwand decoratie op maat

Nieuw in Nederland dus klaar om het verschil te maken.

 

Fluid Power Zone is een concept van 6 unieke fitnessapparaten, ontworpen voor training in elke zone - cardio, kracht, kracht en snelheid. Fluid Power Zone apparaten kunnen afzonderlijk worden gebruikt of door meerdere eenheden te combineren in een uniek concept en/of ​​fitnesscircuit te vormen.

De unieke waterbestendigheidstechnologie van Fluid Power Zone, levert uitsluitend concentrische beweging voor alle niveaus en capaciteiten, van med / revalidatie, tot algemene fitness tot topsporters.

Elke machine heeft een bereik van 10 waterbestendigheidsniveaus, bekend als Fluid Force, om een ​​consistente werkbelasting te bereiken tijdens elke beweging of hijsroutine. De perfectie van innovatie en biomechanica zorgt voor cardio training met lichtere weerstand tot explosieve piekkrachttraining met zwaardere weerstand.

Er zijn geen grenzen aan de trainingsdoelen die de

Fluid Power Zone kan bereiken.

Wij bieden het concept aan voor clubs, verdeeld over Nederland en België.

 

De concept voordelen hiervan zijn:

1. Onderscheidend van ieder ander Concept
2. Incl: Wanddecoratie d.m.v doeken en banners
3. Incl: The EarnMore formule powered by Mindset
4. Incl: Training / Instructie / Marketing
5. Incl: 3 jaar volledige service & garantie
6. Incl: Transport en Installatie
7. Incl: 3D Presentatie

Prijs op aanvraag.UW TRAININGSZONES

TRAIN IN ELKE ZONE

CARDIO

De Cardio Zone verwijst naar een trainingszone waar het cardiovasculaire systeem,  correcter het energiesysteem, levert het grootste deel van de energie die nodig is om de activiteit voort te zetten. De oefening is meestal ritmische, lichte tot matige oefening die relatief lang kan worden volgehouden, 30 - 60+ minuten. 

Deze trainingszone bevindt zich altijd aan de onderkant van uw vermogensspectrum.

VERMOGEN

De Power Zone verwijst naar trainingsinspanningen van explosief of hoog vermogen. Het vermogen wordt gemeten als weerstand x Snelheid, het ontwikkelen van maximaal vermogen of relatief hoog vermogen kan alleen worden volgehouden tijdens korte inspanningen. De gepatenteerde vloeistofweerstand van het Twin Tank-systeem stelt u in staat om in deze zone te trainen met een ongeëvenaard niveau van veiligheid en efficiëntie.

KRACHT

De krachtzone verwijst naar oefenen op een manier waarbij de spieren geleidelijk worden overbelast om spiermassa te bevorderen

en grotere kracht. De weerstand is doorgaans hoog en de trainingssnelheid lager. De concentrische ladingen van FPZ-machines zorgen voor meer herhalingen dan normaal en snellere hersteltijden om groei en kracht te bevorderen.

SNELHEID

De Speed ​​Zone verwijst voornamelijk naar het repliceren van de versnelling en snelheid van specifieke functionele of sportieve activiteiten en bewegingen. Ons vloeistofweerstandssysteem is in veel opzichten uniek, maar als het gaat om trainen op snelheid, is het effectiever en veiliger dan de meeste andere trainingsmodaliteiten. Snel trainen is niet alles wat er is om de acceleratie te verbeteren en de snelheid te behouden, FPZ stelt je in staat om alle variabelen aan te passen om je te helpen je snelheidsdoelen te bereiken.

ZES PRIMAIRE TRAININGSVARIABELEN

1. BELASTING / WEERSTAND - 1 tot 10 op onze Fluid Resistance Twin Tank

2. SNELHEID - Je hebt de controle over je bewegingssnelheid, gemeten in RPM (omwentelingen per minuut) of SPM (slagen per minuut)

3. ROM (Range of Motion) - U kunt de "hoogte van de STAP", "de diepte van een SQUAT" of "de lengte van een STROKE" bepalen.

4. WERK - De tijd van inspanning bij continue inspanning, gemeten in minuten en seconden

5. RUST - De hoeveelheid tijd tussen werkperiodes, gemeten in minuten en seconden

6. SETS - Het aantal voltooide werk- / rustcycli

Als u deze variabelen aanpast, past de fysiologie van het lichaam zich aan om met deze spanningen om te gaan en na verloop van tijd wordt een trainingseffect geproduceerd. Het lichaam past zich aan de stress aan om fitter, slanker, sterker, sneller of krachtiger te worden.